Департамент агропромислового розвитку
м. Суми вул. Першотравнева, 29
Тел.: (0542) 77-15-37, (0542) 77-02-70
Факс: (0542) 61-13-62
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Розпорядок роботи: понеділок - четвер – з 8.00 до 17.15;
п’ятниця – з 8.00 до 16.00; обідня перерва – з 12.00 до 13.00;
вихідні дні: субота, неділя.

БЕЗМЕЖНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ВИПУСКНИКІВ СУМСЬКОГО НАУ Є БАЗОВИМ ДЖЕРЕЛОМ ДЛЯ РОЗВИТКУ АГРОПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ

23 жовтня 2013 року на базі Сумського національного аграрного університету пройшов Ярмарок професій для студентів випускних курсів за такими спеціальностями: «агрономія», «захист рослин», «механізація сільського господарства», «технологія виробництва та переробки продукції тваринництва».

Цей захід відкрив ректор Сумського національного аграрного університету Володимир Ладика.

Привітання учасників Ярмарку,  роботодавців та випускників, побажання плідної роботи в ході її проведення висловив директор Департаменту агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації  Володимир Івченко.

Ярмарок професій – це захід, який дає це можливість посприяти майбутнім молодим спеціалістам, випускникам університету у подальшому їх працевлаштуванні на підприємствах, установах та організаціях нашої області.

У цьому заході взяли участь 15 провідних підприємств та організацій Сумської, Чернігівської та Київської областей і більше 80 випускників вищезазначених спеціальностей.

Презентували свої потужні підприємства ТОВ «Юпітер 9 Агросервіс» та ПрАТ «Райз-Максимко».

Випускники Сумського НАУ мали можливість поспілкуватися з роботодавцями. На розгляд керівниками підприємств та організацій взято 109 анкет-резюме, 57 студентів випускних курсів запрошені на співбесіду до господарств та підприємств області.

За підсумками Ярмарку професій близько сорока студентів знайшли своє перше місце роботи.

Ця подія корисна як для потенційних роботодавців, так і для майбутніх спеціалістів. Завдяки цьому роботодавці мають можливість отримати висококваліфікованих та добре підготовлених спеціалістів, а вони в свою чергу отримають найширшу інформацію щодо свого першого місця роботи.