Департамент агропромислового розвитку
м. Суми вул. Першотравнева, 29
Тел.: (0542) 77-15-37, (0542) 77-02-70
Факс: (0542) 61-13-62
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Розпорядок роботи: понеділок - четвер – з 8.00 до 17.15;
п’ятниця – з 8.00 до 16.00; обідня перерва – з 12.00 до 13.00;
вихідні дні: субота, неділя.

Підсумки роботи харчової промисловості Сумської області за 2020 рік

Виробництво основних видів промислової продукції

                                                                                                                               (тонн / тис. дал)

  Виробленоза січень-грудень2020 року 2020у % до2019
                 Яловичина і телятина, свіжа чи охолоджена 3557,1 83,4
                Свинина, свіжа чи охолоджена 406,6 91,4
                М’ясо індиків свіже чи охолоджене 5502 102,9
                Субпродукти харчові свіжі чи охолоджені 57,3 55,6
                Субпродукти харчові заморожені 427 70,3
                Субпродукти харчові свійської птиці 116,3 90,2
Ковбасні вироби 513,1 78,8
Продукти готові та консервовані з м’яса/субпродуктів 691,5 47,5
Риба солона, оселедець, копчена 70 83,3
Олія всіх видів 55145,3 121,3
           Олія   соняшникова   (нерафінована) 46423,9 126,9
           Олія   соняшникова   (рафінована) 8346 111,7
Молоко та вершки не згущені (ж. 1-6%) 2979 92,8
Молоко сухе (знежирене) 2435,2 83,1
Молоко сухе (незбиране) 112,6 3,9
Суха сироватка 2226,2 66,9
Масло вершкове 2974,5 73,3
Сири тверді та плавлені, в тому числі: 8998,6 75,4
                      сири твердий 5680,8 80,2
                      сири плавлені 3317,8 68,3
Сир свіжий неферментований (кисломолочний) 288,9 83,7
Продукти кисломолочні 1772,9 95,0
Борошно (пшеничне та житнє) 69396,6 67,5
Хлібобулочні вироби, в тому числі: 27115,3 94,1
            Хліб, в тому числі за видами: 19612,3 93,6
                      хліб житній 34,8 59,0
                      хліб пшеничний 5865,1 100,4
                     хліб житньо-пшеничний 13681,2 91,2
           Булочні вироби 7503 95,6
Торти, тістечка, здобні вироби 1580,4 105,8
Печиво солодке, вафлі, пряники 23828,6 105,1
Вироби макаронні 22,2 14,1
Какао-паста 10124,5 103,8
Кондитерські вироби, в тому числі: 24788,7 124,7
                        шоколад та інші вироби із вмістом какао 11971,8 114,7
                        вироби без вмісту какао 12816,9 135,7
Замінники кави 7955 95,0
Крупи 918,2 108,8
Соуси 1580,6 187,1
Горілка з вмістом спирту менше 45,4 об.%, літрів 60005,4 62,4
Пиво, тис. дал 477,6 78,7
Вода мінеральна негазована, газована інша, тис. дал 423,8 81,7
Корми готові для с/г тварин та свійської птиці 38896,2 100,0


Індекси промислової продукції

                                                                                                                                             (відсотків)

  Україна Сумська область
січень-грудень 2020 року досічня-грудня 2019 року січень-грудень 2019 року досічня-грудня 2018 року січень-грудень 2020 року досічня-грудня 2019 року січень-грудень 2019 року досічня-грудня 2018 року +/-до 2019 р.(відсоткових пунктів)
Промисловість 94,8 99,5 95,3 98,3 -3,0
Переробна промисловість 93,1 100,9 94,9 96,4 -1,5
           у тому числі:Виробництво харчових продуктів, напоїв 98,0 103,3 105,4 105,7 -0,3

 

Індекси промислової продукції у виробництві харчових продуктів, напоїв за видами діяльності

                                                                                                                                             (відсотків)

Назва виду діяльності Індекси промислової продукції +/-до 2019 року (відсоткових пунктів)
січень-грудень 2020 року до січня-грудня 2019 року січень-грудень 2019 року до січня-грудня 2018 року
Виробництво харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів 105,4 105,7 -0,3
Виробництво м’яса та м’ясних продуктів 74,2 94,3 -20,1
Виробництво молочних продуктів 76,6 69,6 7,0
Виробництво продуктів борошномельно-круп’яної промисловості 66,8 137,6 -70,8
Виробництво хліба, хлібобулочних і борошняних виробів 104,6 115,9 -11,3
Виробництво  напоїв 90,7 86,1 4,6
Виробництво інших харчових продуктів 109,4 112,2 -2,8