Департамент агропромислового розвитку
м. Суми вул. Першотравнева, 29
Тел.: (0542) 77-15-37, (0542) 77-02-70
Факс: (0542) 61-13-62
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Розпорядок роботи: понеділок - четвер – з 8.00 до 17.15;
п’ятниця – з 8.00 до 16.00; обідня перерва – з 12.00 до 13.00;
вихідні дні: субота, неділя.

Підсумки роботи харчової промисловості Сумської області за січень 2021 року

Виробництво основних видів промислової продукції

                                                                                                                               (тонн / тис. дал)

 

Вироблено

за січень 2021 року

2021

у % до

2020

                Яловичина і телятина свіжа чи охолоджена

176,3

53,6

                Свинина, свіжа чи охолоджена

14,9

50,2

                М’ясо індиків свіже чи охолоджене

566,9

149,2

                Субпродукти харчові свіжі чи охолоджені

3,8

126,7

                Субпродукти харчові заморожені

16,6

52,0

                М’ясо та субпродукти свіжі чи охолоджені

12,2

115,1

                Субпродукти харчові свійської птиці

12,4

155,0

Ковбасні вироби

28,4

61,8

Продукти готові та консервовані з м’яса/субпродуктів

11,9

11,4

Риба солона, оселедець, копчена

4,8

60,0

Олія всіх видів

3784

76,4

           Олія   соняшникова   (нерафінована)

3205

85,0

           Олія   соняшникова   (рафінована)

579

48,9

Молоко та вершки не згущені (ж. 1-6%)

216,1

77,5

Молоко сухе (знежирене)

105,0

125,0

Молоко сухе (незбиране)

 

 

Суха сироватка

123,5

128,6

Масло вершкове

110,4

21,3

Сири тверді та плавлені, в тому числі:

502,7

94,6

                      сири твердий

303,1

140,8

                      сири плавлені

199,6

63,2

Сир свіжий неферментований (кисломолочний)

19,5

78,6

Продукти кисломолочні

133,2

86,7

Борошно (пшеничне та житнє)

4830,5

47,5

Хлібобулочні вироби, в тому числі:

2244,2

97,4

            Хліб, в тому числі за видами:

1567,2

95,3

                      хліб житній

2,5

86,2

                      хліб пшеничний

450,4

95,2

                     хліб житньо-пшеничний

1111,5

95,4

           Булочні вироби

677,0

102,7

Торти, тістечка, здобні вироби

141,7

111,1

Печиво солодке, вафлі, пряники

2055,2

91,3

Вироби макаронні

1,6

80,0

Какао-паста

790,8

80,0

Кондитерські вироби, в тому числі:

3120,4

181,0

                        шоколад та інші вироби із вмістом какао

1308

140,4

                        вироби без вмісту какао

1812,4

у 2,3 р. б.

Замінники кави

674,0

97,7

Крупи

62,1

69,0

Соуси

184,0

95,3

Горілка з вмістом спирту менше 45,4 об.%, літрів

3975,6

-

Пиво, тис. дал

17,5

67,3

Вода мінеральна негазована, газована інша, тис. дал

15,0

у 2,8 р. б.

Корми готові для с/г тварин та свійської птиці

3263,7

89,5

 

Індекси промислової продукції

                                                                                                                                             (відсотків)

 

Україна

Сумська область

січень 2021 року до

січня 2020 року

січень 2020 року до

січня 2019 року

січень 2021 року до

січня 2020 року

січень 2020 року до

січня 2019 року

+/-

до 2020 р.

(відсоткових пунктів)

Промисловість

96,0

95,1

97,3

95,7

1,6

Переробна промисловість

93,5

97,2

97,1

95,7

1,4

           у тому числі:

Виробництво харчових продуктів, напоїв

91,6

104,1

92,8

121,3

-28,5

 

Індекси промислової продукції у виробництві харчових продуктів, напоїв за видами діяльності

                                                                                                                                             (відсотків)

Назва виду діяльності

Індекси промислової продукції

+/-

до 2020 року

(відсоткових пунктів)

січень

2021 року до

січня

2020 року

січень

2020 року до

січня

2019 року

Виробництво харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів

92,8

121,3

-28,5

Виробництво м’яса та м’ясних продуктів

46,2

84,9

-38,7

Виробництво молочних продуктів

86,2

65,5

20,7

Виробництво продуктів борошномельно-круп’яної промисловості

47,6

159,2

-111,6

Виробництво хліба, хлібобулочних і борошняних виробів

92,7

116,5

-23,8

Виробництво  напоїв

124,8

92,3

32,5

Виробництво інших харчових продуктів

122,7

96,7

26,0