Департамент агропромислового розвитку
м. Суми вул. Першотравнева, 29
Тел.: (0542) 77-15-37, (0542) 77-02-70
Факс: (0542) 61-13-62
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Розпорядок роботи: понеділок - четвер – з 8.00 до 17.15;
п’ятниця – з 8.00 до 16.00; обідня перерва – з 12.00 до 13.00;
вихідні дні: субота, неділя.

Підсумки роботи харчової промисловості Сумської області за січень-березень 2021 року

Виробництво основних видів промислової продукції

                                                                                                                               (тонн / тис. дал)

  Виробленоза січень-березень 2021 р. 2021у % до2020
                Яловичина і телятина свіжа чи охолоджена 518,6 58,3
                Свинина, свіжа чи охолоджена 51,4 55,8
                М’ясо індиків свіже чи охолоджене 1827,3 159,0
                Субпродукти харчові свіжі чи охолоджені 9,8 107,7
                Субпродукти харчові заморожені 45,2 58,4
                М’ясо та субпродукти свіжі чи охолоджені 29,1 84,1
                Субпродукти харчові свійської птиці 38,7 159,9
Ковбасні вироби 73,8 56,5
Продукти готові та консервовані з м’яса/субпродуктів 29,4 9,5
Риба солона, оселедець, копчена 12,9 54,7
Олія всіх видів 11838,2 81,9
           Олія   соняшникова   (нерафінована) 9668,2 84,4
           Олія   соняшникова   (рафінована) 2170,0 72,8
Молоко та вершки не згущені (ж. 1-6%) 611,8 74,5
Молоко сухе (знежирене) 201,0 87,8
Молоко сухе (незбиране)    
Суха сироватка 399,9 124,8
Масло вершкове 354 36,2
Сири тверді та плавлені, в тому числі: 1577,4 72,2
                      сири твердий 697,8 52,5
                      сири плавлені 879,6 102,9
Сир свіжий неферментований (кисломолочний) 311,0 у 4 р. б.
Продукти кисломолочні 383,2 82,5
Борошно (пшеничне та житнє) 12958,4 61,9
Хлібобулочні вироби, в тому числі: 6519,4 95,2
            Хліб, в тому числі за видами: 4592,2 93,4
                      хліб житній 7,3 82,0
                      хліб пшеничний 1352,9 94,8
                     хліб житньо-пшеничний 3223,3 92,8
           Булочні вироби 1927,2 99,7
Торти, тістечка, здобні вироби 380,6 101,3
Печиво солодке, вафлі, пряники 6715,6 101,8
Вироби макаронні 4,1 52,6
Какао-паста 2628,2 93,0
Кондитерські вироби, в тому числі: 7719,2 148,5
                        шоколад та інші вироби із вмістом какао 3480,7 134,8
                        вироби без вмісту какао 4238,5 161,9
Замінники кави 2214,0 96,9
Крупи 175,2 57,0
Соуси 314,6 61,9
Горілка з вмістом спирту менше 45,4 об.%, літрів 12101,7 у 4 р. б.
Пиво, тис. дал 68,4 77,0
Вода мінеральна негазована, газована інша, тис. дал 63,8 141,2
Корми готові для с/г тварин та свійської птиці 9718,1 95,9

 

Індекси промислової продукції 

                                                                                                                                             (відсотків)

  Україна Сумська область
січень-березень 2021 р. досічня-березня 2020 р. січень-березень 2020 р. досічня-березня 2019 р. січень-березень 2021 р. досічня-березня  2020 р. січень-березень 2020 р. досічня-березня 2019 р. +/-до 2020 р.(відсоткових пунктів)
Промисловість 98,0 95,7 101,2 95,6 5,6
Переробна промисловість 96,7 96,6 102,7 94,9 7,8
           у тому числі:Виробництво харчових продуктів, напоїв 90,9 104,1 94,5 120,6 -26,1

 

Індекси промислової продукції у виробництві харчових продуктів, напоїв за видами діяльності

                                                                                                                                             (відсотків)

Назва виду діяльності Індекси промислової продукції +/-до 2020 року(відсоткових пунктів)
січень-березень2021 р. досічня-березня2020 р. січень-березень2020 р. досічня-березня2019 р.
Виробництво харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів 94,5 120,6 -26,1
Виробництво м’яса та м’ясних продуктів 48,4 78,3 -29,9
Виробництво молочних продуктів 73,1 67,2 5,9
Виробництво олії та тваринних жирів 77,4 158,1 -80,7
Виробництво продуктів борошномельно-круп’яної промисловості 62,1 91,4 -29,3
Виробництво хліба, хлібобулочних і борошняних виробів 100,2 118,5 -18,3
Виробництво  напоїв 100,3 112,2 -11,9
Виробництво інших харчових продуктів 117,6 114,2 3,4